Ylöstempaus

​MIHIN HE KATOSIVAT? MITÄ PIAN TAPAHTUU?
TEMPAUS!!!

Rukous
Jeesus varoittaa
Olemmeko valveilla?
Jäljelle jääneet
Linkit
 
Mitä pian tapahtuu
Norjalainen 79-vuotias Olav Rodge kertoo nähneensä ihmeellisen ilmestyksen vuosia sitten. Tämä on julkaistu ruotsin- ja suomenkielisissä lehdissä sekä lentolehtisenä (Myllykummun Työkeskus ry, Saarikoskentie, 29980 Leväsjoki, puh. 02-5527201).

Tässä on vain otteita tuosta lentolehtisesta, jossa ei mainita vuosilukua; oletan 1980-luvulla. Lihavointi on www-toimituksen. ("Mitä pian tapahtuu"-lehtinen)

Olav Rodge kertoo:"Ollessani rukouksessa erään veljen kotona, sain ilmestyksen, jonka näkemisestä olin hyvin järkyttynyt. Tämä ilmestys tuli minulle sitä varten ja sillä tavalla, että olisin voinut sen kirjoittaa paperille, mutta en saanut rauhaa ja sanoin Jumalalle:´En muista kaikkea tätä. Jos se on Sinun tahtosi, anna se minulle vielä kerran.´ Noin kahden viikon kuluttua sain saman ilmestyksen uudelleen niin selvänä kuin olisin lukenut kirjaa tai lehteä. Kello oli jo 10 illalla, sain käsiini lyijykynän ja vanhan kassakirjan. Kirjoitin ja kirjoitin, kunnes kello oli 1 yöllä. En jaksanut enempää. Olinhan puolivälissä 79 vuotta. Pyysin saada levätä ja pyysin Jumalalta jatkoa päivällä tai seuraavana iltana, että saisin sen valmiiksi. Kului taasen viikko ennen kuin sain jatkoa tähän ilmestykseen. Kello oli silloin jälleen 10 illalla.

"Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljä, viisi minuuttia on kulunut, kun ohjelma äkkiä katkaistaan. Huomiota herättävä uutinen Oslosta:kaupunki pakokauhun vallassa! Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunut jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta, lasta ja aikuista on kadonnut tietymättömiin. Viranomaiset eivät voi heitä kuuluttaa, koska kadonneita on niin paljon."

"Myös Tukholmasta ilmoitetaan ,että suuri joukko ihmisä on kadonnut samalla tavalla kuin Oslossakin, ja kaupunki on pakokauhun vallassa. Nyt myöskin Kööpenhamina ja Helsinki ovat ilmoittaneet samaa. Maaseudultakin on saatu tietoja katoamistapauksista. Joka paikasta on lapsia ja aikuisia kadonnut.Poliisi ei voi selvittää tätä asiaa."

"Monet työmiehet ovat hävinneet salaperäisellä tavalla. Koneet pysähtyivät äkkiä. Luulimme onnettomuuden tapahtuneen. Etsimme heitä, mutta heistä näkynyt jälkeäkään. Silloin eräs, joka oli kulkenut hengellisissä kokouksissa ja sanoo itseään kristityiksi, alkoi huutaa: Nyt se on tapahtunut!"

"Mitä sitten on tapahtunut?" kysyin. " Jeesus on noutanut omansa." Hän itki ja huusi:"Minä jäin jäljelle, minä jäin jäljelle."Pyysin häntä vaikenemaan, mutta hän vain yltyi. Oli kauheaa kuulla häntä. Näytti, että monella olivat asiat samalla tavalla. Jätin kaikki ja läksin. Saamme kuitenkin ylitöitä tänään . Kaupungin keskustassa oli suoranainen sekasorto. Liikenne oli aivan lamassa. Monta autonkuljettajaa oli hävinnyt autoistaan ja linja-autoista. Raitiovaunut seisoivat paikoillaan pitkissä riveissä. Ne kuljettajat, jotka olivat jäljellä yrittivät pujottautua eteenpäin. Ihmiset olivat puolihulluja. He juoksivat edestakaisin omaisiaan etsien. Poliisi ei voinut mitään."

Merellä monista laivoista on hävinnyt ihmisiä. Synnytyslaitokselta ovat kaikki vastasyntyneet hävinneet. Hoitajat ovat pelon vallassa. Äidit valittavat epätoivoisina. Monet hoitajat ovat myöskin poissa. Vanhainkodista on myös hävinnyt monta vanhusta. Radio ilmoittaa kello 11, tällä kertaa Lontoosta, että siellä on myöskin kello 9 hävinnyt koko maasta suuri joukko lapsia ja aikuisia.

Nyt on kolme ja puoli tuntia kulunut ensimmäisestä tiedonannosta Oslosta. Koko ajan on virrannut tietoja uusista katoamisista kaikkialta. Kauko-Idästä, Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: monta tuhatta henkilöä on kadonnut, niiden joukossa paljon sotilaita. Jos yrittäisi kuvailla tilannetta, se olisi aivan mahdotonta. Kaikki ovat pelon vallassa. On kyllä monia, jotka sättivät ja kiroilevat niin Jumalaa kuin ihmisiäkin.

Eräs mies juoksee kadulla, vääntelee käsiään ja huutaa:" Olkaa varuillanne! Olkaa varuillanne! Kohta me kaikki katoamme!"- Hän on kadottanut järkensä. Eräs vanha nainen seisoo kädet ristissä ja katselee taivaalle. Hän sanoo:"Ei, ​ei- kun emme olleet valmiina Hänen tulonsa edellä, Hän ei enää tule ketään noutamaan. Herra Jumala, Jeesus, auta meitä. Nyt se on tapahtunut. Olen ollut uskovainen koko ikäni. En osannut arvata, että Hän näin nopeasti tulisi. En ollut kyllin valveilla.

Nyt alkaa tulvia tietoja Amerikan itävaltioista. Poliisit saavat lisää tietoja kadonneista ihmisistä. Vaikeita liikenneonnettomuuksia on tapahtunut asian yhteydessä, ja monet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Uutisista päätellen tämä tapahtuma on koskettanut koko maailmaa. Maapallon eteläosassa on tapahtunut samaa kuin täälläkin.

Paljon pappeja ja saarnaajia oli jäljellä kokouksessa, joka kutsuttiin koolle, monta tosin oli poissakin. Hermostuttava ja masentava oli tilanne. Monet olivat onnettomia. Kukaan ei epäröinyt tapahtumaa. Se oli se ennustettu ylöstempaaminen, joka koski pyhiä- "morsiamen ylösotto."

Poliisin käännyttyä yleisön puoleen saadakseen yleiskuvan tapahtumista, olivat he samaa mieltä antaessaan selostuksen:" Se ,mikä tapahtui, oli Raamatun mukaan ennustettu ns. morsiamen ylösotto, toisin sanoen Jeesus haki omansa pois. Se on kaikki, mitä voimme sanoa." Poliisi ei kuitenkaan antanut tätä lausuntoa julki päätettyään, että se oli tulos hysteerisestä ja hermostuneesta mielentilasta. Tapahtuma on niin laajakantoinen, että sitää täytyy tulla hallitusasia. Jos uskonto ja kristityt ovat siihen syynä, niin täytyy kirkot ja kappelit sulkea toistaiseksi, kunnes on saatu enemmän valoa asiaan. YK on paras keskus selvittämään ja tutkimaan asiaa perusteellisesti.

Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta, ja monta jäsentä on myös poissa.

Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä ihmisiltä. Monet etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia.

Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: "Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta.... Herra Jumala, auta!"

Monet ovat olleet mukana toveruuden vuoksi, toiset taas mukana laulun ja musiikin tähden.- Kaikki ilman uudestisyntymistä, ilman lapsen asemaa ja perintöoikeutta. Monelle seurakuntaelämä on ollut vain ajanviettoa ilman sisäistä elämää. He kolkuttavat suljetun oven takana." Herra, Herra avaa ovesi meille."

Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahnsa. Diplomaattiset suhteet idän ja lännen välillä ovat katkenneet.

Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava. Merkitsee kuolemaa pitää pienintäkin esinettä, joka jollain tavoin muistuttaa Kristuksesta. Länsimaissa kestää hiukan kaemmin, ennen kuin nämä säännöt tulevat käytäntöön. Jumalaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain pitää tehdä. Se voittaa, ja kun kristillisyys oli pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä.

Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa. Suuri joukko jäljelle jääneistä kristityistä huutaa jatkuvasti Jumalan puoleen. Se ei tahdo seurata viranomaisten määräyksiä. Kristityt joutuvat vankeuteen ja kuulusteltavaksi kuin Gestapon aikana. Jos tahdot kirota ja kieltää Jeesuksen Kristuksen, voit pelastaa henkesi. Tämä on käsky.

Tuhannet ovat järkkymättömiä uskossaan, ja niin alkavat massamurhat, joita ei voi sanoin kuvailla. Ei ole enää oikeutta eikä lakia. Saatana on päästetty irti! Voi maata ja sen asukkaita! Monet antavat periksi hädän hetkellä. Heillä ei ole paikkaa, mihin menisivät, sillä koko maailma on pahuuden vallassa. Kaikki kansat ovat yhtä mieltä siitä, että kristinusko täytyy tukahduttaa. Tämä maailman ruhtinas on ottanut vallan. Lapset kavaltavat vanhempiansa kuolemaan. Nyt täyttyy se, mitä on kirjoitettu Luuk. 21:16:ssa. On mahdotonta kuvailla kaikkea tapahtuvaa, mutta Jumala on selvittänyt sen Ilmestyskirjassa. Näiden onnettomain huuto on:" Herra, lyhennä nämä päivät!"

Nyt on tultu siihen pisteeseen, että ei vai kristinuskoa pidä tukahduttaa, vaan myös juutalaisuus ja juutalaiset pitää lopettaa. Poliittisesta eripuraisuudesta huolimatta kaikki kansat varustautuvat hyökätäkseen Jerusalemiin. Israel on hyvin varustautunut, joten vastarinta on oleva sen mukainen. Suurin syy hyökkäyspäätökseen on epäluottamus supervaltojen keskuudessa. Yksi pelkää, että toinen saa liian suuren vallan. Lopputuloksena on kauhea verilöyly: Harmagedon. Silloin tulee Kuningasten Kuningas, Herrain Herra, korkeudessaan ja ihanuudessaan, Ilm. 20:6.

Rukoile ystävä, pidä huoli, ettet jää tänne saatanan hallituskaudeksi, vihan ajaksi. Mene Kaikkivaltiaan Jumalan kasvojen eteen, rukoile nöyrästi armoa ja valoa. Vielä tänään on armon aika, vielä tänään voit sinetöityä Jeesuksen Kristuksen omaksi. Silloin pääset mukaan, kun Hän noutaa omansa. Joh. 3:3" (lentolehtisen teksti päättyy)

Jotta me pääsisimme tuohon vanhurskasten ylösnousemukseen, pitää meidän olla uskossa Jeesukseen. Jeesuksen pitää olla myös meidän Herramme. Tahdotko olla mukana tempauksessa? Siinä tapauksessa, vähempi kuin elämänsä luovuttaminen Jumalalle ei riitä.
Anna elämäsi kokonaan 100 %:sti Herralle ja tunnusta, että olet syntinen ihminen. Hyvät teot ja normaali elämä eivät riitä. Vain turvaamalla Jeesuksen sovitustyöhön antaa sinulle lahjapuhtauden eli vanhurskauden Isän Jumalan edessä.

Rukoile kanssani, jos tahdot, että elämäsi muuttuu ja olet valmis Herran tullessa:

Rukous
Uskon, että Sinä Jeesus olet Jumalan ainoa Poika, joka olet sovittanut minunkin syntini. Anna Jeesus minulle anteeksi kaikki minun syntini ja pelasta minut. Tahdon ottaa Sinut Jeesus elämäni Herraksi ja Valtiaaksi. Vapauta minut kaikesta syntielämästä ja anna Pyhä Henki, jotta voin elää Jumalan tahdon mukaista elämää ja rakastaa Jumalaa koko sydämestäni. Valmista minut tempaukseen ja ota minut ja perheeni luoksesi, kun tulet omiasi noutamaan. Auta minua valvomaan hengellisesti joka päivä rukouksessa ja Sanassa.

Herran palvelijana julistan sinulle, joka kaduit syntejäsi , että saat nyt uskoa ne kaikki anteeksi annetuiksi Jeesuksen veren tähden. Tämä anteeksiantamuksen julistan Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Amen.

Älä jää yksin, vaan mene elävään seurakuntaan. Varo mormoneja ja jehovalaisia, branhamilaisia sekä menetysteologeja ym. Lue Jumalan sanaa, jotta uskosi Jeesukseen kasvaa ja Herra voi puhua sinulle. Rukous on yhteyttä Herraan- pysy siinä yksin ja yhdessä muiden uskovien kanssa. Voit myös kuunnella Radiodeitä, jossa on kristillisiä ohjelmia. Jos sinulla on digi-tv tai digisovitin ja kaapelitv:n näkyvyys, voit katsoa Kristillistä Tv-ohjelmaa TV 7:ää. Nyt on mahdollista seurata TV7:n ohjelmia myös internetin kautta (www.tv7.fi).

Jeesus varoittaa
Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva, Matt. 24:37. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään, 24:40
Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee, 24:42
Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee, 24:44

Olemmeko valveilla?
Jos Herra tulisi tänään, olisiko se meille ilon vai tuskan aihe? Tuleeko hän sopivaan vai sopimattomaan aikaan? Onko meillä kaikki selvää Herran ja ihmisten kanssa? Onko kaikki synnit tunnustettu? Vain Karitsan veri puhdistaa ja antaa valkeat häävaatteet.

On suuri vaara, että uskova alkaa viihtyä vähän liian hyvin maailmassa. Ettei meidän kävisi niinkuin Lootin vaimon, joka jähmettyi suolapatsaaksi. Herra armahda ja suo sydämemme olla valmis kun tulet. Anna iloisen odottava mieli, jotta olisimme viisaita neitsyitä. Rakas ystävä: Herra voi tulla tänään, olkaamme siis valveilla! Se ei tarkoita, etteikö saisi nukkua normaalisti, vaan sitä, että sydämemme valvoo! Matt. 22:11-14, Matt. 25: 1-13, Heb. 9:28, Kork. 5:1

Jäljelle jääneet
Tempauksen jälkeen maan päälle jäävät ns. tyhmät neitsyet, jotka eivät olleet valmiit Jeesuksen tullessa. Jos sinä hyvä lukija olet yksi näistä, tiedä se, että vieläkin on sinulla mahdollisuus pelastua kadotuksesta.

Vain edelleen turvaamalla Herraan Jeesukseen, pääset perille. On ihmisiä, jotka väittävät tempauksen olleen ufojen työtä. Tämä on kuitenkin valhetta. Temmatut ovat taivaassa. Maan päällä on edelleen paljon uskovia. Itse asiassa tästä alkaakin valtava herätyksen aika. Toisaalta uskovia aletaan myös vainota. Sen tähden pitää olla valmis luopumaan kaikesta jopa elämästään Kristuksen tähden. Erityisesti Jeesus kehoitti:

Matt. 10:28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

Tulee olemaan ns. Antikristuksen aika ,joilloin vainotaan uskovia.

Matt.10:32. Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.

33. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.

Tässä tilanteessa on pysyttävä uskollisena Herralle. Joko kiellät itsesi tai Herrasi, vrt.Luuk. 9:23, 2 Tim. 2:11-13

Luuk 9:24 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen.

25. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saattaisi itsensä kadotukseen tai turmioon?

Jäljellejääneet saavat kokea myös monia ihmeitä (Elisa sai kaksinkertaisen voitelun), joita Jumala tulee tekemään siinä antikristillisessä yhteiskunnassa, joka tuolloin valtaa alaa. On tuleva pedonmerkki ym. -ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA OTA MIKROSIRUA IHON ALLE PANTAVAKSI -varo 666 , Ilm. 13:16, 14:9-10,16:2

Linkkejä:
http://www.pasuunasoi.com/tempaus
http://www.pasuunasoi.com/lopunaika
http://www.varo666siru.net
http://www.radiodei.fi
http://www.tv7.fi


Enter your text here...