Kuoleman jälkeen

Voit kuunnella kuolleista heränneiden todistuksia tästä linkistä.

Äänitteellä todistavat Kari Pöllänen Helsingistä ja lähetystyöntekijä evankelista Teija Vantaalta. Äänite on vuodelta 2005 ja se on tallennettu Ilpoisten piirin tiistai illassa Martin kirkossa Turussa.​Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!

M​itä tapahtuu ihmisen kuollessa?
Sama saarnaaja kertoi myös amerikkalaisesta miehestä, joka kertoi hänelle seuraavaa:
Ollessaan 11-vuotias hän jäi auton alle. Hän kuoli välittömästi. Poika näki ruumiinsa ja aivot, jotka olivat tulleet päästä osittain ulos. Lisäksi hän näki kun ambulanssi tuli ja hänen vanhempansa. Äiti itki kovin. Poika yritti huutaa- älä itke minä elän. Hänen ruumiinsa pantiin muovipussiin. Poika tunsi miten hänen olkapäähänsä tartuttiin. Se oli suuri enkeli, joka alkoi suunnattomalla nopeudella viedä häntä poispäin maasta. Hän näki maan ja meren pienevän samoin Pohjois-Amerikka jäi pieneksi, kunnes koko maapallo alkoi vähetä näköpiiristä. He kulkivat läheltä auringon ohi. Enkeli sanoi kosketa aurinkoa. Hän kosketti, mutta ei tuntenut mitään kuumuutta. He jatkoivat kauan aikaa suurella nopeudella matkaa avaruudessa, kunnes valonsäde loisti kaukaa. Se suureni ja suuri kaupunki tuli näkyviin. Tuon kaupungin portilla Jeesus toivotti hänet tervetulleeksi. Hänet vietiin elämän veden virralle, jossa Jeesus seisoi ja sanoi: hyppää tänne veteen. Vesi oli erittäin puhdasta ja kirkasta. Emmittyään pitkään hän uskalsi hypätä. Jeesus ei kuitenkaan ottanut kiinni, vaan antoi hänen upota veteen pohjaan asti. Poika huomasi, ettei se hukuttanut -hän pystyi hengittämään- ei hän edes kastunut. Hän oli kuin kala vedessä. Hän tunsi miten voimaa ja terveyttä tuli tuosta elävästä elämän vedestä, joka lähti Jumalan valtaistuimelta.

Sen jälkeen hänelle sanottiin, saat katsoa mitä tahansa mutta ei Jumalan kasvoja. Hän näki valtaistuimia. Keskellä oli Isän Jumalan istuin. Hän halusi koko olemuksellaan totella enkelin käskyä. Ei saa katsoa Isän Jumalan kasvoja. Jeesus istui Hänen oikealla puolellaan. Vasemmalla puolella oleva istuin oli tyhjä. Kysyin enkeliltä, kenen istuin tämä on. Etkö tiedä, että se kuuluu Pyhälle Hengelle. Kysyin missä Hän nyt on? Enkeli sanoi, etkö tiedä- Pyhä Henki on maan päällä- halleluja.

Jeesus sanoi Pojalle: Sinun on palattava vielä maan päälle. Niin palasin samaa tietä enkelin kanssa ja heräsin siinä muovipussissa,johon minut oli pantu, terveenä.
Tänä päivä tuo poika on yli 40-vuotias uskova.

Howard totesi, että Pyhä Henki etsii maan päällä Kristuksen morsianta. Hän johtaa meidät kaikkeen totuuteen -Jeesus on tie ,totuus ja elämä- halleluja.

Joh.11:25-26. Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?"  

Taivaalliset asuinsijat
Kuuluisa evankelista saarnaaja Michael Howard kertoi 28.10.2003 Turussa Martinkirkossa omasta palvelijattarestaan Afrikassa. Howard oli saarnannut näistä taivaallisista asunnoista ja kultakaduista, joista Ilmestyskirjassa kerrotaan.

Palvelijatar kertoi Howardille innoissaan, että kaksi viikkoa sitten hän oli nähnyt näyn. Näyssä hän näki suuren keskeneräisen talon, jota suurikokoiset valkoisiin puetut miehet rakensivat. Palvelijatar kysyi miehiltä, että kenen talo se tulisi olemaan. He vastasivat: Sinä olet tulossa asumaan tähän taloon. Nainen kertoi lisäksi talon olevan suurempi kuin isäntänsä maanpäällisen talon. Howard kertoi, että tämä nainen kuoli parin viikon kuluttua. Herra oli näyttänyt sen hänelle etukäteen- halleluja.

Joh. 14:2. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?


Millaista on taivaassa?
Ilmestyskirja 21:1. Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

2. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.

Maatessaan yhdeksän päivää koomassa Marietta Davis näki sekä taivaan että helvetin. Enkelin saattamana hän sai nähdä myös Jumalan kaupungin:

Ei aikaakaan, kun jo jätimme taaksemme ylöspäin kohoavat sateenkaaret ja seisoimme laajalla tasangolla valtaisan kupolin alla nauttimassa läpikuultavasta ilmasta, joka kruunasi paratiisin keskuspyhättöä.

Tältä näköalapaikaltani katselin suurta kaupunkia, joka ulottui joka suuntaan silmänkantamattomiin. Tasaisin välimatkoin näin majesteettisia puuryhmiä, jotka olivat tulvillaan mitä ihanimpia kukkia...

Kykenin myös erottamaan elävän veden lähteitä, jotka pulppusivat esiin vihreän ruohon lomasta ja virtasivat pitkin marmorisia kanavia tai kultaisten hiekkakumpareiden lomitse miellyttävästi solisten. Näin myös sellaisia lähteitä, jotka pulppusivat korkeuksiin täydellä voimalla ja vaimenivat sitten säihkyviksi virroiksi...

(Ilmestyskirja 22:1. Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.

2. Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.

21:6. Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi. )

Koko kaupunki oli yhtä suurta kukkien täyttämää puutarhaa, jossa oli varjoisia metsiä ja aaltoilevia lähteitä. Siellä täällä keskellä tätä ihanaa maisemaa näkyi loisteliaita rakennuksia, joiden yläpuolella avautui kuolematonta ja eriväristä valoa säteilevä taivas, jonka kirkkaus ympäröi kaikkea näkemääni.

Lähde: Kuoleman porteilta, Jukka Rokka ja Leo Meller, Kuva ja Sana, s.54
 

Ilmestyskirja
21:10. Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä,
11. ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspiskivi;

Taivaassa tapaat rakkaasi taas
Vieraillessaan paratiisissa lähetyssaarnaaja Lorne Fox sai tavata monia sellaisia ihmisä, jotka hän tunsi maan päällä: Kävelimme pitkin sinne tänne kiemurtelevaa tietä sisälle mitä ihanimpaan puutarhaan. Olen nähnyt äärimmäisen etelän kukkia, mutta mitään niistä ei voi verrata niiden kukkien väriloistoon, joita tuossa iankaikkisessa maassa kasvoi!
Kävelin puutarhassa, joka sijaitsee keskellä taivasten valtakuntaa! Ja juuri seillä tapasin ja tunnistin useita ystäviäni ja rakkaitani. Oma pieni äitini tuli luokseni käsivarret tervehdykseen levitettyinä... Hänen olemuksensa oli täydellinen, hän oli nuori ja säteilevä, kuten kaikki muutkin noiden porttien sisäpuolella.

Lähde: Kuoleman porteilta, Jukka Rokka ja Leo Meller, Kuva ja Sana, s.55


Porasivatko he helvettiin?
Ilmestyskirja 20:15. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.
Tiedemiehet porasivat Länsi-Siperiassa. Kun he olivat 14 km:n syvyydessä, löytyi tasku. He vetivät poran ylös ja järkyttyivät- ylös lensi kauhuaherättävä siivekäs olento. Porausreiästä kuului miljoonien ihmisten mielettömät huudot.

Tästä raportoi venäläinen Pravda-lehti vuosia sitten. Sanomalehti Neftjanik Baschkiri oli tammikuussa yksi eniten luetuista lehdistä Neuvostoliitossa (nyk. Venäjä). Niin luettu lehti oli, että kommunisteille uskollinen Pravda päätti referoida jutun, joka oli aiheuttanut ilmiön.
Tiedemiehet olivat Länsi-Siperiassa poranneet 14,4 km:n syvyyteen reiän tutkiakseen mannerlaattojen maanalaisia liikkeitä. Eräs tiedemiehistä, tohtori Dmitry Azzakov, sanoo:
"Kommunistina en usko taivaaseen tai Raamattuun, mutta tiedemiehenä uskon nyt helvettiin. Me järkytyimme löydöstämme, mutta voimme vain kertoa mitä olemme nähneet ja kuulleet. Me porasimme suoraan sisään helvetin porteille."

He porasivat päästääkseen syvälle maankuoren sisään. Syvällä 14,4 km:n syvyydessä löytyi suuri tasku. Lämpötila oli 1075 astetta celsiusta.

"En voinut uskoa silmiäni kun vedimme ylös poran", sanoo Azzakov. Häijy olento, jolla oli suuret pahansuovat silmät, sukelsi ylös reiästä, savupilvessä. Olento huusi kuin "villipeto ennenkuin se hävisi", kirjoittaa Pravda.

"Osa työntekijöistä pakeni omille teilleen, mutta me jotka jäimme paikalle huomasimme monia asioita. Pudotimme tunnistimen koloon kuullaksemme äänet mannerlaattojen liikkeistä. Sen sijaan me kuulimme tuskantäyttämiä ihmishuutoja", kertoo Azzakov.
"Ensin luulimme, että ääni tulisi omista laitteistamme, mutta äänet jatkuivat huolimatta laitteidemme äänikontrollista. Me nauhoitimme ääniä ei ainoastaan yhdestä tai kahdesta ihmisestä- se oli miljoonien äänet. Vuorollaan me nauhoitimme nuo kauheat äänet ääninauhalle."

"Peitimme kolon suun ja lopetimme porauksen. Me olimme ilmeisesti törmänneet johonkin sellaiseen, joka oli tietomme ja ymmärryksemme ulottumattomissa. Me näimme ja kuulimme asioita, joista emme olleet koskaan ennen kuulleet."

Neuvostoviranomaiset eivät ole kommentoineet tapausta. Virallinen syy on siinä, että he edelleen tutkivat ääninauhoja.

"Voimme ainoastaan toivoa, että Neuvostoliitto (nyk. Venäjä) paljastaa havaintonsa tulevaisuudessa. Maailmalla on oikeus saada tietää totuus", lopettaa Pravda artikkelin.
(Täytyy olla 80-luvulla. Juttu oli myös Turun Sanomissa)

Helvetti
kuva: kauhistuneen ihmisen kuva, Michelangelo, Viimeinen tuomio (osa)

Millaista on helvetissä
Luuk. 16:24. Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'

Helvetin kärsimyksiä on kuvannut Albertasta kotoisin oleva George Godkin:
Helvetin pimeys on niin tiheää, että sen kykenee tuntemaan ruumiissaan ikään kuin kohonneena paineena. Se on erittäin mustaa, lohdutonta, yksinäistä, painavaa ja kohonneen paineen kaltaista pimeyttä. Se aikaansaa ihmisessä murskaavan yksinäisyyden ja toivottomuuden tunteen.

Helvetin kuumuus on kuivaa ja nestehukkaa aiheuttavaa kuumuutta. Silmäsi ovat niin kuivat, että ne tuntuvat ikään kuin kuumilta hiililtä, jotka korventavat silmäkuoppiasi. Hellittämätön kuumuus saa kielesi ja huulesi kuivumaan ja halkeilemaan. Hengityksesi ja hengittämäsi ilma on tulikuumaa. Ruumistasi polttaa ikään kuin se olisi ahdettu valkohehkuiseen pätsiin. Silmissäsi on tunne aivan kuin sinne olisi ahdettu tulikuumaa ilmaa.
Helvetin tuskaa ja yksinäisyyttä ei voi kuvata niin selvästi, että ihmissielu kykenisi sen ymmärtämään; se on koettava.

Lähde: Kuoleman porteilta, Jukka Rokka ja Leo Meller, Kuva ja Sana, ss.41

Mark. 9:47-48. Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, heitä se pois. Parempi on sinulle, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvettiin, jossa heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu.

Lorne Fox, erään kirkkokunnan lähetystyötekijä, sai myös nähdä helvetin todellisuuden:
"Kuulin, kuinka kadotetut sielut korottivat äänensä tuskaisiin huutoihin ja kirouksiin. Jotenkin tiesin, että tämä oli nyt se alue, josta maan päällä käytämme nimitystä helvetti...
Näin siellä sellaista pelkoa, jota en ollut koskaan kohdannut maan päällä. Palvelutyöni aikana olen nähnyt monenkaisia tragedioita. Olen nähnyt kauhun kangistamia kasvoja. Mutta helvetissä kokemani näyt olivat tuhatkertaisia verrattuna niihin kauhuihin, joita olin saanut maan päällä nähdä. Kuulin tuskaa täynnä olevia pelonhuutoja. Näin kadotettujen piinattuja sieluja, jotka yrittivät epätoivoissaan kätkeytyä varjoihin...Mutta se oli aivan turhaa. Paetessaan jotakin tiettyä vihollista he juoksivat suoraan jonkun toisen syliin.
Lähde: Kuoleman porteilta, Jukka Rokka ja Leo Meller, Kuva ja Sana, ss.38-39

Ilmestyskirja 21:8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

JUMALA EI HALUA, ETTÄ YKSIKÄÄN IHMINEN JOUTUISI KADOTUKSEEN
Kristus
Kuvan otti henkilö, joka oli tekemässä itsemurhaa- Jeesus ilmestyi hänelle!
 
Joh. 3:16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Sanoma kuoleman rajan takaa
Erään kuolleistaheränneen venäläisen naisen kokemuksia kuoleman rajan takaa.
Barnaul- nimisestä kaupungista Mongolian rajalta on tullut hyvin merkillinen kirje. Sen lähetti Ustjuzjina Nikitisjna- niminen nainen. Hän kertoo:

Olin vankka ateisti. Olin myös kommunistisen puolueen jäsen ja vihasin sekä halveksin uskovia. Vuonna 1965 sairastuin vakavasti ja tutkimuksissa ilmeni, että minulla oli suolisyöpä. Sairastin kolme vuotta ja tilani huononi nopeasti. Toivoin koko ajan, että parantuisin. Käytin lääkkeitä, mutta ne eivät auttaneet. Viimein tulin niin sairaaksi, että pyysin päästä sairaalaan. Tilani huononi edelleen. En edes voinut juoda vettä lasista ja lääkäri päätti suorittaa leikkauksen.

Leikkauksen aikana sain yllättäen nähdä oman ruumiini, joka oli leikkauspöydällä. Katsoin sitä ja pelästyin. Koko leikkaushaava oli täynnä syöpäkasvainta. En käsittänyt, kuinka saatoin katsella omaa ruumistani. Lääkäri piti suoliani käsissään ja sanoi:" On ihmeellistä, että hän on voinut elää näin kauan. Hän ei toivu enää."

Lääkäri ompeli huolimattomasti haavan umpeen. He uskoivat minun kuolleen. Ruumiini siirrettiin ruumishuoneelle ja peitettiin lakanoilla. Sitten tulivat sisään omaiset: "Äiti, miksi sinä kuolit? Minä olen vielä niin pieni, missä minä nyt asun?" Myös veljeni itki. Yritin syleillä Andrjusjaa ja ilmaista hänelle itseni, mutta turhaan. Sitten olin yllättäen kotona. Näin kuinka tavaroitani alettiin kokoamaan. Ihmiset kiistelivät. Näin myös pahoja henkiä, jotka yrittivät saada heistä otteen käsillään ja ne merkitsivät muistiin kaiken, mitä tapahtui. Yllättäen näin katsauksen koko elämästäni. Näin kaiken mitä olin tehnyt nuoruudestani lähtien. Se säikähdytti minut.

Aloin äkkiä lentää ylöspäin. Liitelin läpi pimeyden, kunnes näin kirkkaan valon ja paljon outoja puita, joissa oli ruusunpunaiset lehdet. En tiennyt missä olin. Vastaani tuli kaunis nainen, jolla oli pitkä hame. Hänen jalkansa olivat niin keveät, että ne eivät edes hipaisseet ruohomattoa hänen kulkiessaan. Nainen pani kätensä ristiin rinnalleen ja kysyi: "Minne hän menee?" Minä pelästyin. Ymmärsin, että olin kuollut. Ymmärsin myös, että olin syntinen ja että minun täytyy tehdä tili  synneistäni. Ollessani maan päällä en ollut uskonut, että sielu oli olemassa. Aloin itkeä. Kuulin ylhäältä äänen, joka sanoi: "Nainen, anna hänen palata takaisin maanpäälle hurskaan isänsä luo. Hänen jatkuvat rukoukset saavat vastauksen. Olin väsynyt hänen pilkkaansa ja syntiseen elämäänsä ja halusin ottaa hänet pois maan päältä. Mutta hänen isänsä rukoili minua, että minä näyttäisin hänelle sen paikan, jonka hän ansaitsee."

Yhtäkkiä huomasin olevani helvetissä. Siellä oli matoja, käärmeitä ja skorpioneja. Huusin täyttä kurkkua, mutta en saanut armahdusta. Sitten kuulin äänen- Kristus saapui. Hän sanoi minulle: "Kun olit maan päällä, et halunnut tuntea minua ja  nyt minä en halua tuntea sinua. Annoin sinun sairastua, että tekisit parannuksen, mutta sinä pilkkasit minua loppuun asti. Niin kuin elit siellä, niin tulet elämään täällä. Mitä kylvit siellä, sitä leikkaat täällä."
Näin myös Barnaulin seurakunnan saarnaajan, jota olin jatkuvasti herjannut. Ä äni kysyi kuka hän on! Vastasin, että hän on saarnaaja. Ääni sanoi: "Ja sinä nimitit häntä aina tyhjäntoimittajaksi."

Aloin rukoilla: "Herra, anna minulle anteeksi ja anna minun palata takaisin maan päälle, minulla on pieni poika siellä". Hän kysyi: "Säälitkö sinä häntä? Minä myös säälin teitä ja tahdon, että teette parannuksen. Aika on lyhyt. Minä tulen pian ja tuomitsen ne jotka asuvat maanpäällä." Rohkaisin itseni ja kysyi: "Onko täällä paratiisikin?" Mutta silloin olin jo palavassa uunissa. Tuska ja kauhu olivat suuremmat kuin osaan kuvitella.

Äkkiä huomasin olevani taas Barnaulin ruumishuoneella, jossa ruumiini oli. Olin viluissani. Sinne kannettiin juuri  miehen ruumis. Kun kantajani huomasivat, että olin kyljelläni, he juoksivat ensin kauhuissaan pois, mutta tulivat hetkisen kuluttua takaisin ja veivät minut sairaalaan. Lääkärit ja sairaanhoitajat kokoontuivat. He alkoivat lämmittää minua lampuilla. Kun  lämpenin, avasin silmäni ja aloin puhua. Kaikki olivat ihmeissään siitä, että minä palasin elämään. Seuraavana päivänä minulle annettiin ruokaa. Pyysin erään lääkärin istumaan ja kerroin, missä olin ollut. Hän kuunteli tarkkaavaisena, kuten toisetkin.

Minut vietiin edelleen leikkaussaliin ja haava aukaistiin ja kirurgi totesi hämmästyneenä, että olin täysin terve. Kysyin professorilta, että mitä hän ajatteli asiasta. Hän vastasi: "Mitä muuta voisin ajatella, kuin että Korkein on synnyttänyt teidät uudelleen". Vastasin hänelle: "Jos te ajattelette noin, niin minä kehoitan teitä myös syntymään uudelleen. Luopukaa syntisestä elämästä ja palvelkaa Häntä, joka voi pelastaa sielunne, ja joka vuodatti verensä teidän tähtenne.
Usrjuzjina Nikitisjna
Lähde: Kipinä-lehti 1/-78
 
Hesekielink. 33:11. Sano heille: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, vaan se, että jumalaton kääntyy tieltänsä ja elää.
kts. kohta: pelastuminen

Millainen ruumis on vainajalla kuoleman jälkeen
Näkymiä paratiisista s. 45: Tohtori Richard Eby, Kalifornia
Tämä lääkäri oli pudonnut toisesta kerroksesta betoniselle jalkakäytävälle. Ambulanssimiehet eivät todenneet enää pulssia- kallo oli harmaanvalkoinen ja hänen ruumiinsa harmaanvalkoinen verilammikon keskellä. Hän kertoo, että Jeesus vei hänet pois tästä maailmasta.

"Koska olin lääkäri, halusin ensimmäiseksi tutkia uutta ruumistani. Aloin arvostaa sitä välittömästi. Kyllä se oli minun ruumiini. Oltuani kuusikymmentä vuotta vanhassa ruumiissani, oli helppoa huomata olevansa uudessa ruumiissa. (----). Se oli saman kokoinen ja saman muotoinen, juuri sama henkilö, jonka olin nähnyt peilistä vuosikausia. Päälläni oli läpikuultava hulmuava viitta, se oli vitivalkoinen, mutta silmäni näkivät sen lävitse. Hämmästyksekseni kykenin näkemään ruumiin läpi ja näin takanani ja alapuolellani kauniin valkoisia kukkasia. Tämä tuntui täysin normaalilta, mutta silti jännittävän uudelta.

Kaiken aikaa olin täysin tietoinen siitä, että herrain Herra oli kaikkialla tässä paikassa, vaikka en nähnytkään Häntä. Ajattomuuden tuntu sai kaiken kiireen tuntumaan typerältä. Näin sain anatomian tuntini loppuun ja tiesin, että Hän ilmestyisi, kun Hänelle itselleen sopisi. Mikään ei hämmästyttänyt minua tässä taivaan odotushuoneessa.

Minun oli helppo nähdä jalkani. En tarvinnut kaksiteholasejani. Olin pannut merkille, että näkökykyni oli rajaton; kymmenen senttiä tai kymmenen kilometriä- kaikki näkyi terävänä ja kirkkaana. (------). Ruumiissani ei ollut luita, ei verisuonia, ei elimiä. Ei lainkaan verta. Huomasin, että minulta puuttuivat sukupuolielimet. (Eihän niitä tarvittukaan, koska taivaassa ei menty naimisiin eikä synnytetty lapsia. Hänen uskovista muodostuva ruumiinsa olisi jo täysin valmis!). Vatsassani ja rinnassani ei ollut mitään elimiä, ja katseeni läpäisi sen vaikka näinkin sen läpikuultavana. Jälleen mieleni, joka toimi täällä taivaassa sähkönkaltaisella nopeudella, vastasi sanattomaan tiedusteluun: Niitä ei tarvita, Jeesus edustaa täällä elämää. Hän on tarvitsemamme energia. Siellä ei ollut ilmaa, jota olisin hengittänyt, ei verta kierrätettävänä, ei ruokaa sukalatettavana tai ulostettavana. Tämä ei ollut lihallinen ruumis elimineen, ei kuolevainen tai väliaikainen!

Lähde: Jeesus ilmestyi minulle, Chester & Huyssen, Kuva ja Sana
 
- itse asiassa tässä on kyse henkiruumiista, joka on sikäli väliaikainen, että ruumiin ylösnousemuksessa me saamme ns. ylösnousemusruumiin -samanlaisen kuin Jeesuksella oli ylösnousemuksen jälkeen. (toim:n huomautus)

Matt. 22:29-30 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa. Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa.

Uusi ruumiimme ylösnousemuksen (Tempauksen)  jälkeen
Luuk. 24:36. Mutta heidän tätä puhuessaan Jeesus itse seisoi heidän keskellään ja sanoi heille: "Rauha teille!"
37. Niin heidät valtasi säikähdys ja pelko, ja he luulivat näkevänsä hengen.
38. Mutta hän sanoi heille: "Miksi olette hämmästyneet, ja miksi nousee sellaisia ajatuksia teidän sydämeenne?
39. Katsokaa minun käsiäni ja jalkojani ja nähkää, että minä itse tässä olen. Kosketelkaa minua ja katsokaa, sillä ei hengellä ole lihaa eikä luita, niinkuin te näette minulla olevan."
40. Ja tämän sanottuaan hän näytti heille kätensä ja jalkansa.
41. Mutta kun he eivät vielä uskoneet, ilon tähden, vaan ihmettelivät, sanoi hän heille: "Onko teillä täällä jotakin syötävää?"
42. Niin he antoivat hänelle palasen paistettua kalaa.
43. Ja hän otti ja söi heidän nähtensä.


- Sellainen ruumis kuin Jeesuksella oli ylösnousemuksen jälkeen, tulee myös kaikille Herran omille tempauksen yhteydessä. Samoin Kristuksessa kuolleet saavat silloin vasta tällaisen ruumiin. Nyt heillä on henkiruumis, josta kerrotaan edellisessä osiossa.
kts. myös http://www.pasuunasoi.com/tempaus/


Sinun ratkaisusi (Pelastus)


Jos sinä uskot, että Jeesus on Jumalan Poika ja että hän on ylösnoussut,voit nyt rukoilla siinä missä nyt olet yksin tai yhdessä tämän syntisen rukouksen:

Taivaallinen Isä tunnustan, että olen syntiä tehnyt ja kadun sitä. Uskon, että Poikasi Jeesus on kuollut puolestani ja sovittanut minun kaikki syntini. Tahdon nyt tulla Jumalan lapseksi. Anna syntini anteeksi ja tule Herra Jeesus minun sydämeeni ja elämääni Pelastajakseni ja Herrakseni. Amen.

Jumalan palvelijana julistan sinulle, että saat uskoa kaikki syntisi anteeksi annetuksi Jeesuksen nimessä ja kalliissa sovintoveressä. Onnittelen sinua uskonratkaisusta.

Jumala ei unohda sinua. Hän vie sinut perille, jos pysyt uskossa. Hän auttaa sinua.

Rukoile ja lue Raamatusta Uutta Testamenttia. Pyhä Henki opettaa sinua. Seurakunnassa saat ystäviä ja ehtoollisen. Herra antakoon sinulle uskon ystäviä. Amen.


Turun hautausmaa muistolehto

Insert Image

Enter your text here...