Evoluutioteorian harhat

​Darwinin käsitys luonnonvalinnasta oli sikäli oikea, että lajin ryhmät voivat valikoitua. Tapahtuu pieniä geneettisiä muutoksia, joista luonnonvalinta poimii sopivimmat. Tällaisista uusista lajeista voidaan nähdä esimerkkejä lintujen lajistossa. Virhe onkin evoluutioteoriassa siinä, ettei laji kehity toiseksi lajiksi.Mikroevoluutio ei siten todista makroevoluutiota. Nykyiset lajit eivät ole kehittyneet jostain alkusolusta. Asia on yhtä mahdoton, kuin se, että auton osista itsestään  muodostuisi esim. Lada-ha-auto.

Darwinin teoria vuodelta 1859 pohjautuu prof. Haeckelin piirroksiin, jotka on todettu nyttemmin väärennökseksi (Science 277, 1997, s. 1435). Kuvissa sikiö kehittyy eri eläinlajien kautta ihmiseksi. Darwin itse totesi, että fossiileja ns. välimuunnoksista pitäisi löytyä runsaasti.  Sellaisia ei kuitenkaan ole sanottavasti löydetty 150 vuoden aikana, vaikka fossiileja on löydetty tavaton määrä. Fossiiliaukot ja aukot biokemiassa, kantasolut ja geenit, mutaatiot osoittavat ,ettei evoluutioteorialle löydy mitään tieteellisesti pitävää todistetta. Jos Darwin eläisi nyt, hän itse kumoaisi  oman teoriansa tieteellisten todistusten puuttuessa.

Käsitys ihmisen polveutumisesta apinasta ei lääk. Pekka Reinikaisen mukaan ole geneettisesti mahdollista- erona on 35 milj. geeniä (Nooan päivät). Kuinka monta vuosituhatta tarvittaisiin jotta tuo aukko umpeutuisi "itsestään". Evoluutioteorian kannattajat ovat ateisteja, jotka eivät usko Jumalaan Luojana- eivätkä Raamatun luomiskertomukseen. Kristittyjen pitäisi ymmärtää, että kysymys on koko Raamatu luotettavuudesta. Arkeologisia löytöjä on tehty mm. vedenpaisumuksesta, Nooan arkista ja Sodomasta. lähde:Pekka Reinikainen, Genesis; William A. Dembski, Älykkään suunnitelman idea., Evoluutio-kriittinen analyysi, Scherer-Junker Fobiat
Tuskin koskaan on pelätty niin monia asioita kuin nykyään. Rauhoittavia ja unilääkkeitä syödään kaikkialla länsimaissa huolestuttavan paljon. Monen kohdalla on kyse lääkeaineriippuvuudesta. Pelon syynä voi olla mikä tahansa. Välttämättä pelkoon ei tunnisteta mitään traumaattista kokemusta.

        http://www.tohtori.fi