Graffiitit

Eräs aikamme ilmiö, seinämaalaukset eli graffiitit, liittyvät nuorten pahoinvointiin. Mikä panee nuoren tai lapsen maalaamaan spray-maalilla julkisia ja yksityisiä rakennuksia tms. rakennelmia. Tarkkaa selitystä ei tiedetä. Kyseessä on länsimainen muoti-ilmiö, joka korostaa kapinaa systeemiä vastaan. Kyse on auktoriteettien uhmaamisesta- eräänlaisesta terrorismista. Ilmeisesti piirrokset tehdään öisin ja usein huume- tai liimahuurussa. 

Piirrosten joukossa saattaa olla myös saatananpalvojien symboleja. Ne pitäisi poistaa tai peittää mahdollisimman nopeasti. Esimerkiksi A-kirjan, joka on ympyröity.  Jos sen jalat on piirretty ympyrän yli, kyseessä on saatanallinen merkki. Toinen yleinen merkki on viisisakarainen tähti. Jos tähti käännetään niin, että ylimmät sakarat muodostavat v-muodon, kyseessä pukinsarvi-symboli, joka edustaa pirua.  Tarkemmin symboleista kirjassa: Noidankehässä, Pulling.  

Rock-konserteissa ja varsinkin ns. metal-musiikkitilaisuuksissa nuoret esittävät sormimerkkejä, joissa pidetään kahta keskimmäistä sormea nyrkissä ja pikku- sekä etusormipystyssä. Kyseessä on pukinsarvitervehdys-satanistien symboli.