Pelastuminen Jeesuksen nimessä

​Tässä ajassa ovat monet ihmiset kiinnostuneita vain parantumisesta eikä sielun pelastumisesta.

Raamatun mukaan meillä kuitenkin on vain yksi elämä - sitten kuolema, jonka jälkeen me joudumme joko kadotukseen tai taivaaseen.

Vain uskomalla Jeesukseen ihminen saa syntinsä anteeksi, pelastuu ja uudestisyntyy eli pääsee Jumalan lapseksi.

Anteeksiantoa ei ansaita omilla teoilla, vaan Jumalan lapsina saamme syntimme anteeksi tunnustamalla syntimme ja hylkäämällä ne.  

Mikäli tahdot antaa elämäsi Herralle, voit sanoa vaikka yksinkin:
Tahdon antaa elämäni täydellisesti Sinun haltuusi. Tule Herra Jeesus elämäni Herraksi ja Vapahtajaksi. Anna minulle anteeksi kaikki syntini ja anna minulle Pyhä Henki, jotta voisin elää Sinun tahdossasi ja rakastaa sinua koko sydämestäni nyt ja aina. Amen.
 
Nyt sinä olet uusi luomus Kristuksessa Jeesuksessa. Vanha on kadonnut - katso, uusi on sijaan tullut. Pidä vanha itsekäs luontosi kuolleena Kristuksen kanssa ristillä, niin saat voiman ja voitelun.

Nyt sinä olet uusi luomus Kristuksessa Jeesuksessa. Vanha on kadonnut - uusi on sijaan tullut. Pidä vanha itsekäs luontosi kuolleena Kristuksen kanssa ristillä ja anna elämäsi Herralle, niin saat voiman ja voitelun, jossa pysyt uskossa. 

Mene uskovien yhteyteen ja rukoile Jeesuksen kautta Isää - tapahtukoon Sinun tahtosi. Lue päivittäin Sanaa, kuten syöt ruumiisi ruokaakin - muuten et kasva Herrassa. Varo eksytystä.
 
Sinua kutsutaan Turkuun Martinkirkkoon, jossa joka tiistai on sanan, rukouksen ja ylistyksen ilta klo 19 alkaen( Huovinkatu1, www.ilpoistenpiiri.fi). Sinua lähellä on seurakunta, jossa on ihan mukavia ihmisiä - rohkeasti menet vain mukaan sellaisena kuin olet - varo kuitenkin eksyttäjiä: jehovat, mormonit ja menestysteologit ym.

Sillä niin on Jumala maailmaa (sinua) rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään (ettet sinäkään), joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä (sinulla) olisi iankaikkinen elämä. Joh. 3:16

www.radiodei.fi - esim. Turun seudulla 107.3 MHz