Erilaiset esineet

​Kauniit esineet, joita ulkomailta tuodaan, saattavat sisältää okkultistista voimaa, joka tuo koteihin kirouksen. Kyseessä ovat ns. tuhon omaksi vihityt esineet mm. epäjumalanpatsaat tai -kuvat.

Margaret Thatcher kertoi, että pääministerinä ollessaan hän otti vastaan aasialaisilta vierailtaan kahteen eri otteeseen patsaan. Tuon tapahtuman jälkeen hänen pääministerikautensa alkoi kääntyä alamäkeen. Hän menetti vallan sen tähden, että otti kotiinsa nuo patsaat - näin hän itse on antanut ymmärtää.

Olen kerran kysynyt eräässä liikkeessä Herralta, että onko egyptiläisissä papyruskääröjäljitelmissä jotain okkultistista. Ei mennyt aikaa kuin muutama minuutti, niin voimakas pääkipu iski vanteen tavoin päähäni. Rukouksessa ilmeni, että kyseessä oli egyptiläinen vainajahenki. Okkultistinen side irtosi kun sielunhoitaja sen katkaisi. Ei ole siis viisasta ottaa vastaan mitä tahansa esineitä ulkomailta. Esimerkiksi islamilaiset tai buddhalaiset esineet ovat pahoja. Karibian alueella ja luonnonkansoilla on myös erilaisia manauksia, joita esineisiin loitsutaan. Muistamme miten israelilaiset Jerikon voiton jälkeen hävisivät taistelun, kun Aakan oli ottanut itselleen tuhon omaksi vihittyä.

Selvää on lisäksi, ettei yksikään kristitty saa kumartaa myöskään mitään patsasta, aurinkoa tai kuvaa. Kumartaminen merkitsee, että ihminen tulee epäjumalanpalvojaksi, jollaiset eivät peri taivasten valtakuntaa (2. Moos. 20:4).