Kalevala

​Kyseessä on Elias Lönnrotin taideteos, joka sisältää kansanrunoutta ja loitsuja sekä riittejä ym. Nämä runot ym. loitsut ja riitit kuuluvat pakanallisen Suomen historiaan.

Tuolloin uskottiin Ukko-ylijumalaan, haltijoihin, maahisiin ja tonttuihin ym. Kun ajattelee sanan kalevanpoika merkitystä, on se viittaus ns. väkevään mieheen eli demoniin. Kalevala on näiden sankarien asuinpaikka. Meidän ei pitäisi enää edes huvin vuoksi pitää kodeissa tällaista pakanuuteen liittyvää teosta, jota eräät kansanparantajat edelleen käyttävät työssään.

Kun Lahden hiihdon mm-kisat avattiin sisun-loitsulla, ei tulos voinut olla huonompi. Nimenomaan kalevalanpäivänä Suomen maine puhtaana urheilumaana meni sen doping-jupakan myötä. Kansallinen kalevalanpäivä 28.2. muuttui häpeän päiväksi. Taivaan Isä näytti, ettei huippu-urheilu ja kalevala ole kunnioituksen arvoisia.

Lapset ja nuoret ovat hyvin voimakkaan Uuden aikakauden liikkeen vaikutuksen alla. Monet lasten lelut sekä nuorten sarjakuvakirjat ym. lastenkirjat ja tietokonepelit johdattavat lapset okkultismiin eli noituuteen.

Roolipelit ovat usein eräänlaisia pikakursseja noituuteen. Erityisesti heavy/metal-rockmusiikki ym. viettelee nuoren okkultismiin ja huumeisiin sekä sen myötä satanismiin.