Sekalaiset

TOMMY HICKSIN profetia

Tommy Hicksin uninäky 25.6.1961

Näky lopunajan seurakunnasta


”Sain sanomani 25. kesäkuuta noin kello 2.30 aamulla Winnipegissä Kanadassa. Tuskin olin nukahtanut, kun Jumalan antama näky ilmestyi eteeni. Se tuli kolme kertaa täsmälleen samanlaisena kesäkuun 25. päivän aamuna 1961.
Näky vaikutti minuun niin syvästi, että se on täysin muuttanut käsitykseni Kristuksen ruumiista ja lopunaikojen tehtävistä.

Suurenmoisin asia, minkä Kristuksen ruumis on milloinkaan saanut vastaanottaa, on vielä edessäpäin. On hyvin vaikea saada ihmisiä käsittämään, mitä Jumala yrittää antaa kansalleen lopunaikoina.

Näyn ilmestyessä eteeni unessa huomasin yhtäkkiä olevani jossain hyvin korkealla. En tiedä, missä olin. Mutta katselin sieltä alas maan päälle. Yhtäkkiä näin koko maapallon. Näin edessäni jokaisen kansan, jokaisen rodun ja jokaisen kielen niin idässä kuin lännessä, pohjoisessa kuin etelässä. Tunnistin jokaisen maan ja monia kaupunkeja, joissa olin käynyt. Melkein vapisin pelosta katsellessani suurta näkyä. Sinä hetkenä kun maapallo tuli näkyviin, alkoi salamoida ja kuulua ukkosen jyrinää.

Salamoiden leimahdellessa joka puolella maapalloa katseeni siirtyi pohjoiseen. Yhtäkkiä näin suuren jättiläisen näköisen hahmon. En voinut lakata tuijottamasta sitä. Näky saattoi minut melkein ymmälle. Jättiläinen oli suunnattoman suuri. Sen jalat näyttivät ulottuvan pohjoisnavalle ja sen pää etelänavalle asti. Sen käsivarret ojentuivat valtamereltä toiselle. Aluksi en edes käsittänyt, näinkö edessäni vuoren vai jättiläisen, mutta jatkaessani katselemista erotin yhtäkkiä suuren jättiläisen. Näin, että sen pää kamppaili elämästä. Se halusi elää, mutta sen ruumis oli kauttaaltaan jätteiden peitossa.

Toisinaan tämä suuri jättiläinen liikutti ruumistaan, ikään kuin se aikoisi nousta seisomaan. Ja kun se nousi, tuhannet pikkuoliot näyttivät juoksevan pakoon. Inhottavat oliot juoksivat pois, mutta palasivat heti, kun jättiläinen taas rauhoittui.

Yhtäkkiä suuri jättiläinen nosti ensin toisen, sitten toisen kätensä kohti taivasta. Samassa hetkessä oliot näyttivät lähtevän pakoon tuhatpäisinä joukkoina ja pian ne hävisivät yön pimeyteen.

Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi nousta ja kun se nousi, sen pää ja kädet katosivat pilviin. Noustessaan seisomaan se näytti ravistelevan pois kaiken sitä peittäneen lian ja töryn ja se kohotti kätensä kohti taivasta ikään kuin ylistäen Herraa. Sen kädet ulottuivat pilviin asti.

Yhtäkkiä kaikki pilvet muuttuivat hopeanhohtoisiksi, kauneimmaksi hopeaksi, mitä olen koskaan nähnyt. Se mitä näin, oli niin valtavaa, että minä en voinut alkuunkaan ymmärtää sen merkitystä. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että huusin Herraa sanoen: "Oi Herra, mitä tämä tarkoittaa?" Tiesin olevani hengessä ja saatoin aistia Herran läsnäolon unessa.

Hopeisista pilvistä alkoi yllättäen putoilla isoja nestemäisiä valopisaroita jättiläisen päälle. Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi sulaa ja painua maan sisään. Se muuttui sulaksi aineeksi, joka peitti koko maan pinnan. Nestemäiset valopisarat tulvivat maahan. Näin kuinka jättiläinen näytti sulavan, mutta äkkiä se muuttuikin miljooniksi ihmisiksi maan päällä. Näin, kuinka ihmisiä nousi seisomaan joka puolella maailmaa. He kohottivat kätensä ja ylistivät Herraa.

Juuri sillä hetkellä taivaasta kuului valtava ukkosen jyrähdys. Käänsin katseeni kohti taivasta ja yhtäkkiä näin hohtavan valkoisiin vaatteisiin puetun olennon. En ollut eläessäni nähnyt mitään niin häikäisevää. En erottanut kasvoja, mutta jotenkin tiesin, että se oli Herra Jeesus Kristus. Hän ojensi kätensä kohti ihmisiä: miehiä ja naisia, eri puolilla maailmaa. Kun hän osoitti heitä, nestemäistä valoa näytti virtaavan hänen käsistään heihin. Valtava Jumalan voitelu lankesi näiden ihmisten päälle ja he lähtivät liikkeelle Herran nimessä.

En tiedä, kuinka kauan katselin tätä. Tuntui, että se jatkui päiviä, viikkoja ja kuukausia. Näin Kristuksen käden jatkuvasti ojennettuna. Mutta oli murheellista nähdä, kuinka monet ihmiset kieltäytyivät vastaanottamasta Jumalan voitelua ja Jumalan kutsua. Heidän joukossaan oli miehiä ja naisia, jotka minä tunsin ja joiden minä uskoin vastaavan Jumalan kutsuun. Mutta kun Jeesus ojensi kätensä heitä kohti, he yksinkertaisesti painoivat päänsä alas ja alkoivat perääntyä. Jokainen heistä näytti katoavan pimeyteen, joka näytti nielaisevan heitä kaikkialla.

Näkemäni saattoi minut ymmälle. Mutta niitä, jotka vastaanottivat voitelun, oli satoja, tuhansia, joka puolella maailmaa: Afrikassa, Englannissa, Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Amerikassa. Näin, kuinka nämä Jumalan voitelemat ihmiset lähtivät liikkeelle. Heidän joukossaan oli ojankaivajia, pyykkäreitä, rikkaita ja köyhiä. Näin halvaantuneita,
näkönsä tai kuulonsa menettäneitä ihmisiä. Mutta kun Herra ojensi kätensä ja he vastaanottivat voitelun, niin he parantuivat ja lähtivät vuorostaan liikkeelle.

Kaikkein ihmeellisintä oli, että kun nuo ihmiset ojensivat kätensä samalla tavalla kuin Herra, heillä näytti olevan käsissään samaa nestemäistä tulta. Ojentaessaan kätensä he sanoivat: "Minä sanon: 'Tule terveeksi'."

Seurasin edelleen tätä valtavaa lopunajan toimintaa, mutta en täysin ymmärtänyt sen merkitystä. Niinpä katsoin Herraa ja kysyin: "Mitä tämä tarkoittaa?" Hän vastasi: "Tällaista minä teen viimeisinä aikoina. Minä korjaan kaiken sen, minkä erilaiset tuholaistoukat ovat turmelleet. Minun kansani lähtee liikkeelle lopunaikoina. Mahtavan armeijan
tavoin he pyyhkäisevät yli koko maanpiirin."

Koska seurasin tapahtumia jostakin hyvin korkealta, saatoin nähdä koko maailman. Näin näiden ihmisten kulkevan ristiin rastiin joka puolella maapalloa. Jumalan Pyhä Henki saattoi hetkessä siirtää jonkun afrikkalaisen Neuvostoliittoon, Kiinaan tai Amerikkaan tai johonkin muuhun paikkaan ja päinvastoin. Näin ihmiset menivät kaikkialle maailmaan. He selviytyivät niin tulesta, rutosta kuin nälänhädästä. Ei tuli, ei vainot eikä mikään muu pystynyt estämään heidän etenemistään.

Räyhäävät väkijoukot uhkailivat heitä miekoin ja pyssyin, mutta Jeesuksen tavoin he menivät pois väkijoukkojen keskitse eikä heitä voitu löytää. He menivät eteenpäin Herran nimessä ja kaikkialla he ojensivat kätensä, niin että sairaat parantuivat ja sokeat saivat näkönsä. He eivät rukoilleet pitkiä rukouksia ja kun olin kerrannut näyn mielessäni ja ajatellut sitä monta kertaa, tajusin, että en ollut nähnyt yhtään kirkkoa enkä kuullut puhuttavan yhdestäkään kirkkokunnasta. Nämä ihmiset olivat liikkeellä Herran Sebaotin nimessä. Halleluja.

Tämä lopunajan armeija marssi eteenpäin tehden kaikessa Kristuksen tekoja, palvellen suuria kansanjoukkoja kaikkialla maailmassa. Kymmenet tuhannet, jopa miljoonat vastaanottivat Herran Jeesuksen Kristuksen, kun nämä ihmiset astuivat esiin ja julistivat sanomaa tulevasta Jumalan valtakunnasta tänä lopunaikana. Se oli todella suurenmoista, mutta silti oli niitä, jotka asettuivat vastarintaan, suuttuivat ja yrittivät hyökätä sanoman julistajien kimppuun.

Näin näiden ihmisten kulkevan tulen läpi palamatta, poikki jokien ikään kuin siinä ei olisi ollut lainkaan vettä. He ylittivät valtameret helposti, pelastuivat vainoilta, ikään kuin käsi olisi kuljettanut heidät turvaan. Vaikka villieläimet karjuivat ja ihmiset hyökkäsivät heidän kimppuunsa miekoin ja sota-asein, ei mikään näyttänyt estävän heitä. He olivat voittajia.

Jumala tulee ennennäkemättömällä tavalla osoittamaan voimansa näinä viimeisinä aikoina. Nämä miehet ja naiset tulevat kaikista yhteiskuntaluokista oppiarvoihin katsomatta. Seurasin näiden työntekijöiden toimintaa ja huomasin, että jos joku väsyi kesken ja kaatui, toinen tuli nostamaan hänet pystyyn.

Ei ollut "suurta minää" eikä "pientä sinää", vaan kaikki vuoret alennettiin ja kaikki laaksot täytettiin ja näillä ihmisillä näytti olevan yksi yhteinen asia: heistä virtasi jumalallinen rakkaus, kun he tekivät työtä yhdessä ja elivät yhdessä. Se oli ihaninta, mitä olen koskaan nähnyt. Jeesus Kristus oli heidän elämänsä ainoa sisältö. He jatkoivat työtään ja minusta tuntui, että seisoin katselemassa tätä näkyä päiväkausia. Itkin ja nauroin vuoronperään. Oli niin ihmeellistä nähdä ilosanoman leviävän kaikkialle näinä viimeisinä aikoina.

Seurasin näkyä taivaasta käsin ja ajoittain nestemäistä valoa suorastaan tulvi suurten seurakuntien päälle. Silloin ihmiset nostivat kätensä ja ylistivät Jumalaa tunnista toiseen, jopa päivästä toiseen, kun Pyhä Henki laskeutui heidän päälleen. Jumala sanoi: "Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle." Olin todistamassa tämän lupauksen täyttymistä. Ja kaikki, jotka vastaanottivat tämän voiman ja Jumalan voitelun, saivat kokea Jumalan ihmeitä loppumattomiin.

Mutta kun nämä ihmiset kulkivat eri puolilla maailmaa, heitä alettiin vainota joka taholta.

Yhtäkkiä kuului toinen voimakas ukkosen jyrähdys, joka tuntui kaikuvan ympäri maailmaa, ja kuulin jälleen äänen, joka sanoi: "Tämä on minun kansani. Tämä on minun rakas morsiameni." Äänen vielä puhuessa minä loin katseeni maahan ja näin järvet ja vuoret. Haudat aukenivat, ja kaikkialla maailmassa kaikkien aikojen pyhät nousivat haudoistaan. Heidän noustessa Jumalan valtakunnan julistajat alkoivat yhtäkkiä kerääntyä joka suunnalta, idästä ja lännestä, pohjoisesta ja etelästä ja he alkoivat taas muodostaa jättiläismäistä ruumista. Kristuksessa kuolleet näyttivät nousevan ensin. Pystyin tuskin käsittämään näkemääni. Se oli niin ihmeellistä. Se ylitti villeimmät kuvitelmani.

Ruumis muotoutui jälleen valtavan jättiläisen kaltaiseksi, mutta tällä kertaa se oli erilainen. Se oli puettu hohtavan valkoisiin vaatteisiin, joissa ei ollut tahraa eikä ryppyä. Kaikenikäiset ihmiset näyttivät liittyvän tähän ruumiiseen. Etsiessään lopullista muotoaan ruumis yleni hyvin hitaasti kohti taivasta ja äkkiä Herra Jeesus ilmestyi ylhäältä ja asettui ruumiin pääksi ja minä kuulin taas ukkosen jyrähdyksen, joka sanoi: "Tämä on minun rakas morsiameni, jota minä olen odottanut. Hän on tullut tulen läpi vahingoittumattomana. Häntä minä olen rakastanut maailman alusta asti."

Yhtäkkiä käänsin katseeni pohjoiseen ja näin suurta tuhoa: miehiä ja naisia, jotka huusivat tuskissaan ja tuhoutuneita rakennuksia.

Sitten kuulin äänen puhuvan neljännen kerran ja se sanoi: "Nyt minä vuodatan vihani maan päälle." Jumala näytti vuodattavan vihansa maailman ääriin asti. Näytti aivan siltä, kuin suuret Jumalan vihan maljat olisi vuodatettu maan päälle. Muistan kaiken kuin eilisen päivän. Vapisin kauttaaltani, kun katselin hirveää näkyä, missä kaupungit ja kokonaiset kansakunnat tuhoutuivat.

Kuulin ihmisten itkun ja valituksen. He itkivät paetessaan luoliin, mutta luolat eivät voineet heitä peittää. He hyppäsivät veteen, mutta vesi ei voinut heitä hukuttaa. Mikään ei voinut hävittää heitä. He halusivat riistää itseltään hengen, mutta he eivät voineet.

Loin jälleen katseeni ruumiiseen, joka oli puettu hohtavan valkoisiin vaatteisiin. Hyvin, hyvin hitaasti se alkoi kohota maasta ja samassa minä heräsin. Millaista näkyä olinkaan saanut katsella. Olin nähnyt Kristuksen ruumiin lopunajan tehtävät, sen viimeisen hetken. 27. kesäkuuta aamulla kello 2.30 tämä näky, tämä ilmestys, palasi täsmälleen samanlaisen kuin edellisellä kerralla.

Elämäni on muuttunut, kun olen alkanut ymmärtää, että me elämme näitä viimeisiä aikoja, sillä kaikkialla maailmassa Jumala voitelee miehiä ja naisia näihin tehtäviin. He eivät julista mitään oppeja tai oppisuuntia. He julistavat Jeesusta Kristusta. He julistavat Herran Sanaa ja he sanovat: "Olen kuullut sen niin monta kertaa näyssä. Tapahtukoon minun Sanani mukaan."

Minun kansani, kuunnelkaa minua. Tapahtukoon minun Sanani mukaan. Meidät puetaan Jumalan voimalla ja voitelulla. Meidän ei tarvitse saarnata. Meidän ei tarvitse hakea julkisuutta. Meidän ei tarvitse olla riippuvaisia ihmisistä eikä meidän tarvitse edustaa mitään kirkkokuntaa, vaan meillä tulee olemaan elävän Jumalan voima. Me emme pelkää ihmisiä, sillä me lähdemme liikkeelle Herran Sebaotin nimessä.”

FEMINISMI


1.teksti1 Moos. 1:27 Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

1 Moos. 2:21 Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo.

1 Moos. 2:24 Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.

Tarkoitus että mies ja nainen täydentävät toisiaan, että he oppivat hyväksymään oman ja toisen vajavuudet ja vahvuudet. On olemassa jännite sukupuolten välillä.Muuten ei syntyisi lapsiakaan.Erilaisuus ja tasa-arvo ovat terve lähtökohta.On muistettava Raamatun alkulehdillä 1 Moos. 3. luuvn tapahtumat,1 Tim. 2:14 eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen.SiksiJumalan Sana ilmoittaa, ettei nainen saa vallita miestä. 

Miehellä ja vaimolla on sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka auttavat sukupuolia onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. Molemmilla puolilla on etunsa ja haittansa. Ei pidä kadehtia vaan olla onnellinen. Jumala on tehnyt juuri siksi joka sinä olet, jo äitisi kohdussa.

Jes. 45:9 Voi sitä, joka riitelee tekijänsä kanssa, saviastia saviastiain joukossa-maasta tehtyjä kaikki! Sanooko savi valajallensa: "Mitä sinä kelpaat tekemään? Sinun työsi on kädettömän työtä!"

10 Voi sitä, joka sanoo isälleen: "Mitä sinä kelpaat siittämään?" ja äidilleen: "Mitä sinä kelpaat synnyttämään?"

Vanhan liiton aikana naisen asema oli aliarvostettu ja oikeudellisesti alempana mieheen nähden.

Samaa voi nähdä vieläkin kehitysmaissa ja erityisesti islamin maailmassa.Vapautumisestaan nainen saa kiittää evankeliumia, jonka Jeesus toi maailmaan. Luomisen myötä Jumala tarkoitti tasa-arvoisuutta. Jeesus otti myös naisia mukaansa toimintaansa. Naiset olivat tärkeitä Jeesukselle, Luuk. 10:38 Martta ja Maria sekä syntinen nainen jaMaria Magdaleena jne.

Paavalion todennut vapauttavasti: Gal.3:28Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa.

Ensimmäinen suomalainen naisjärjestö perustettiin 1884.

Vuonna 1906saatiinyhtäläinen äänioikeus ja v.1907ensimmäinen naiskansanedustaja

Feminismi on sosiaalisista ja poliittisista liikkeistä sekä aatteistakoostuva kokonaisuus, joita yhdistää yhteinen päämäärä:saavuttaa poliittinen, taloudellinen, henkilökohtainen ja sosiaalinensukupuolten tasa-arvo. Feminismiin sisältyy näkemys, jossa eri yhteiskunnissa priorisoidaan enemmän miehen näkökulmaa, ja että naisia kohdellaan epäreilusti noissa mainituissa yhteiskunnissa. Pyrkimykset muuttaa tätä sisältävät sukupuolistereotypioita vastaan taistelemista, sekä naisille koulutuksillisten ja ammatillisten mahdollisuuksien luomista, jotka ovat tasa-arvoisia verrattuna miehiin, joilla nuo mahdollisuudet jo ovat.

Feministiset liikkeet ovat kampanjoineet naisten oikeuksien puolesta, liittyen mm. äänioikeuteen, yrittäjyyteen, työntekoon,reiluun työpalkkaan sekä tasa-arvoiseen palkanmaksuun sukupuolten välillä, omaisuuden omistajuuteen, mahdollisuuteen kouluttautua, tasa-arvoiseen oikeuteen avioliitossa ja äitiyslomaan. Feministit ovat myös tehneet töitä laillisten aborttien ja sosiaalisen integraation puolesta, ja suojellakseen naisia ja tyttöjä raiskauksilta, seksuaaliselta pahoinpitelyltä, sekä perheväkivallalta.

Jotkut miehetkin ovat feministejä. Ilmeisesti he ovat pettyneet omaan miehuuteen ja miehiin yleensä.

Seksuaalisuuden ja pornografian suhteen radikaalifeministien näkemykset jakautuvat ehkä selvimmin. Radikaali-kulttuurifeministien mukaan heteroseksuaaliset suhteet sisältävät aina hyväksikäyttöä, ja naisten tulisi heidän mukaansa solmia suhteita vain toisten naisten kanssa. Radikaali-kulttuurifeministit näkevät lesbouden vaihtoehtona, jonka jokainen nainen voi tahtoessaan valita. 

Feminisminhän ei pitäisi vastustaa miessukupuolta sinällään vaan ainoastaan sukupuoleen perustuvaa eriarvoisuutta ja syrjintää. Ruotsistakin kantautuvat uutiset ovat kuitenkin meille kertoneet, että myös feminismiliikkeen sisällä on tapahtunut tiettyä radikalisoitumista, jonka myötä miehet - ylipäänsä - on alettu nähdä vihollisina.

Miksi ette voi olla tässä haastattelussaomilla nimillänne?

NainenA: Ensisijaisesti työmahdollisuuksiini liittyvien pelkojeni takia. Valtaosa akateemisesta yhteisöstä ja siten myös rahoituksesta päättävistä tahoista kuuluu feminismiä kannattavaan vihervasemmistoon. Olen huomannut jo aiemmin, että muutamia kannanottojani on katsottu pahalla. Mahdollisuuteni edetä tieteellisellä uralla ja saada rahoitusta huononevat merkittävästi, jos kritisoisin feminismiä ja feministejä julkisesti.

B: Sama syy. Olen freelancer, ja moni töistäni päättävä on feministi. Jos et ole heidän puolellaan, he voivat torpedoida mahdollisuutesi. Lisäisin myös tämän valitettavan tylsäksi hoetun itsestäänselvyyden: arvatkaa kahdesti, millaisen paskamyrskyn olen saanut aikaiseksi kommentoituani feminismiin liittyviä kysymyksiä sosiaalisessa mediassa. Enkä edes kritisoinut, vaan tarjosin käsiteltävään asiaan maltillista näkökulmaa. Vihan määrä yllätti ja pelotti.

Kun kerroin eräälle naiselle, etten ole feministi, hän ei uskonut minua. Tätäkin tapahtuu.

Miten määrittelette feminismin?

A: Haluaisin nähdä sen pyrkimyksenä sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Tosiasiassa feministiksi itseään kutsuvat harvoin pyrkivät aitoon tasa-arvoon sukupuolten välillä. Sen sijaan naisille vaaditaan erilaisia etuja yhteiskunnassa, ja samalla miehiä ja miesten heikkoa asemaa yhteiskunnassa vähätellään. En kritisoi alkuperäistä ajatusta tasa-arvosta, vaan sitä, millaiseksi feminismi on ajan saatossa muuttunut.

Entä feminismi tämän päivän Suomessa?

A: Nykyajan tyypillinen feminismi on osa laajempaa arvoliberaalia maailmankatsomusta, johon punavihreä koulutettu keskiluokka kokee kuuluvansa. Tämän maailmankuvan keskeisenä tavoitteena on mahdollistaa kaikille yksilöille rajoittamaton vapaus toteuttaa itseään ja mielihalujaan. Pyrkiessään purkamaan kaikki sosiaalista yhtenäisyyttä luovat rakenteet, jotka ylläpitävät yhteiskuntarauhaa ja perinteistä ydinperhekäsitystä, arvoliberalistit ja feministit tulevat luoneeksi maailman, jossa kukaan ei voi aidosti hyvin.

B: Feministinen liike on pahimmillaan autoritäärinen, vihamielinen ja kontrolloiva. Se ei hyväksy itseensä kohdistuvaa kritiikkiä, tuli se sitten liikkeen sisältä tai ulkoa. Kaikki eivät ole näin radikaaleja. Mutta hiljainen, maltillisempi enemmistö ei uskalla tai ilmeisesti edes halua haastaa radikaalisiipeä. Tämän vuoksi radikaalifeminismi pääsee valtavirtaistumaan kovaa vauhtia.

Sukupuolineutraalisuus, onko se hämäävää

Ihmisyys on paljon muutakin kuin sukupuoli, syntyperä tai mikä tahansa muu toissijainen määre. En halua, että minut määritellään sen mukaan, että minä olen nainen – ja seurassani olevien miesten pitäisi väistää tai istua hiljaa liikkumatta, kun minä puhun. Minä olen tasa-arvoinen keskustelija kenen tahansa miehen kanssa, en halua sukupuolestani uhripisteitä.Sanna Ukkola

Liberaalissa yhteiskunnassa tasa-arvoa, antirasismia ja yhtäläisiä oikeuksia pitää ajaa – ja voimakkaasti. Ne ovat koko yhteiskunnan perusta. Mutta niitä voi ajaa muilla keinoilla kuin intersektionalismin kautta. Vaikkapa liberalismin kautta.

Olen pitkään ihmetellyt sitä miten feministit valitsevat mistä ongelmista kiinnostua. Feministien ykkösaiheita ovat naisiin kohdistuvat ongelmat, kuten naisten palkkakuoppa, parisuhdeväkivalta ja naisiin kohdistuva väkivalta ylipäätään - erityisesti seksuaalinen, ahdistelu ja miesvaltaiset tilat joihin naiset eivät ole tervetulleita.

Jos et usko, mieti tätä: mitä ongelmia länsimaisilla naisilla on jotka todella ovat pahempia kun ne mitkä työväenluokan miehiä koettelevat? Raskas työ josta ei saa kunnioitusta ja joka rikkoo ruumiisi. Todellinen kuoleman riski työpaikalla ja kaduilla. Korkeammat tuomiot. Lyhyempi elinikä. Enemmän sairauksia. Enemmän oireita sairauksista. Kodittomuus.

Soppa työryhmä , 9 naista, 8 virkanaista, ei miehiä, STM:n linjauksia, A_K Pekonen, Kiuru

miesten tasa-arvo ry on valittanut syrjinnästä

Feministit eivät halua korjata huoltajuuden epätasa-arvoa, koska heidän mukaansa lapsi kuuluu sille sukukupuolelle, joka on hoitanut lasta suhteen aikana.

– Feministit eivät halua tasa-arvoistaa asevelvollisuutta, koska asevelvollisuus on miesten oma keksintö.

– Feministit eivät halua kiintiöitä miesten vaarallisille aloille tai naisten dominoimille aloille. Kiintiöt kelpaavat vain miesten hyville aloille. ”Eiväthän miehet edes haluaisi tehdä naisten huonosti palkattuja töitä”, feministit selittävät.

Tasa-arvoyksikkö, Tasa-arvon edistämiseen velvoittaa Suomessa tasa-arvolaki eli laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta (609/1986). 
Tasa-arvolaki, TASA-ARVOVALTUUTETTU, estää sp-syrjintää, edist.m-n tasa, parantaa naisen asemaa työmarkk.

Sosiaali- ja terveysministeriön Työ- ja tasa-arvo-osaston Tasa-arvoyksikön johtaja Tanja Auvinen, miksi sukupuolijakauma on tällainen?

– Tasa-arvoyksikössä työskentelevät ovat tällä hetkellä kaikki naisia. Aiemmin yksikössä on työskennellyt myös miehiä sekä asiantuntijatehtävissä että avustavissa tehtävissä, ja toivottavasti myös jatkossa vapautuviin tehtäviin tulee myös hyviä miespuolisia hakijoita. Valinnassa pätevin nimitetään. Viime vuosina rekrytoinneissa ansioituneimmat hakijat ovat olleet naisia, mikä on johtanut nykyiseen sukupuolijakaumaan.

Feministiteivät halua antaa miehille tasa-arvoista edustusta tasa-arvoyksikköön, muuttaa sukupuolentutkimusta neutraaliksi tieteeksi ilman ideologisia lähtökohtia, kutsua mieasasiamiehiä seminaareihin puhumaan miesten tasa-arvon edistämisestä, antaa miesasiamiehille yhdenvertaista aikaa mediassa, jakaa tasa-arvon rahoitusta tasan miesliikkeiden kanssa tms.

Kuvittele maailma, jossa korkeakouluista valmistuneista 64 prosenttia olisi miehiä, jossa terveydenhuollon rahoja käytettäisiin 60 prosenttia enemmän miesten kuin naisten terveyden parantamiseen, jossa naisilla olisi vankeuden uhalla tehtävä työvelvollisuus, jossa naiset muodostaisivat 90 prosenttia kodittomista, syrjäytyneistä ja vangeista jne.

Tuollaisessa maailmassa feministit huutaisivat kurkku suorana naisiin kohdistetusta sorrosta. Kun sama tapahtuu miehille, feministit estävät miesten tasa-arvon toteuttamisen.

Iisebel

1 Kun. 16:31 Ei ollut siinä kylliksi, että hän vaelsi Jerobeamin, Nebatin pojan, synneissä, vaan hän otti myös vaimokseen Iisebelin, siidonilaisten kuninkaan Etbaalin tyttären, ja rupesi palvelemaan Baalia ja kumartamaan sitä.

1 Kun. 21:25Totisesti ei ole ollut ketään, joka olisi niin myynyt itsensä tekemään sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, kuin Ahab, kun hänen vaimonsa Iisebel vietteli häntä. Iisebel oli Ahabin kanssahallitsija, rappiollinen ja hän uhkailiprofeettaEliaa.

Iisebel eli hyvin kauan, hän oli voimakastahtoinen, häikäilemätön ja intohimoinen, kuoli 2 Kun. 9 Hoviherrat heittivät hänet ikkunasta alas, koirat söivät hänet (Naabotin), Ilm. 2:20 iisebel (prof.) ja opettaa ja eksyttää minun palveljoitani harj.haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

Tänä päivänä maailmassa ja varsinkin länsimaissa vaikuttaa iisebelin henkivalta. Se merkitsee radikaalia feminismiä ja seksuaalista poikkeavuutta kaikissa muodoissaan. Naispapit Suomessa ovat homo- ja lesboavioiden vihkimisen puolella n. 65 %:sti.

Loppuun

Atte Kaleva: Samasta syystä en pidä tarpeellisena olla feministi tai mikään muukaan ’isti’-aktivisti, silläyhdenvertaisuusperiaatteen noudattaminen itsessään riittää ja on monessa suhteessa jopa nykyfeminismiä oikeudenmukaisempaa. On näet jo valitettavan paljon näyttöä siitä, että toiset alkavat olla tasa-arvoisempia kuin toiset. Orwellin varoittavista eläintarinoista kannattaisi ottaa oppia eikä luopua siitä, mitä olemme pitkän ja kovan taistelun myötä länsimaissa saavuttaneet.Pitäkäämme siis yhdenvertaisuus ja yksilönvapaus kunniassa ja kohdelkaamme toisiamme yksilöinä, ei mielivaltaisten ryhmien jäseninä.

Verotus

Pahimmat veroparatiisit

Listan kärkimaita ovat Sveitsi, Alankomaat sekä Luxemburg. Ihmeellistä tässä se, etytä kaksi jälkimmäistä kuuluvat Euroopan Unioniin. Miten näillä mailla voi olla kilpailuetu, joka on suorastaan epäreilu. Myös Irlanti ja Malta, molemmat EU:n jäsenmaita, ovat veronkiertäjien suosikkimaita.

Uusi veroparatiisimaa on Arabiemiirikunnat, joka on kiertänyt monikansallisilta yhtiöiltä saamiaan varoja Alankomaiden kautta 210 miljardin euron arvosta. Erityisesti Etelä-Afrikka on tämän uuden paratiisin johdosta menettänyt verotuloja.

OECD:n pitäisi suitsia tällaista verokilpailua. Tulokset ovat olleet aika heikot.

Paratiisien top 10

1. Britannian Neitsytsaaret (Brit.)

2. Caymansaaret (Brit.)

3. Bermuda (Brit.)

4. Alankomaat

5. Sveitsi

6. Luxemburg

7. Hong Kong

8. Jersey-saaret (Brit.)

9. Singapore

10. ArabiemiirikunnatVihreä liike

Vihreän liikkeen päämäärät, PELASTUSUSKO


Haluaa pelastaa ympäristön, lajit, luonnon kauneuden, ilman ja veden puhtauden sekä pelastaa ihmiset, poistaa kurjuuden ja saavuttaa todellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden. Jokainen saa elää omana itsenään. Haluaa pelastaa politiikan ja antaa ihmisten itse päättää, lopettaa korruptio ja sallia mielipiteiden kirjon.

Ilmasto:Ekokatastrofin uhka, Ilmastonmuutosta on vastustettava. Vihreän uskonnon kolme perusoppia ovat, että maapallon luonnonvarat ehtyvät, maapallolla on liikaa ihmisiä (ei pidä paikkaansa) ja että ihminen on uhka luonnolle (ei pidä paikkaansa).

Energia: Pois fossiilisista polttoaineista. Uusiutuvat energialähteet otettava käyttöön: vesi, aurinko, tuuli ja geotermiset lähteet.

Liikenne: Polkupyöräily, raideliikenne ja kävely. Yksityisautoilu on ajettava alas (91 % vast).

Teollisuus: Metsäteollisuutta on ajettava alas.

Politiikka: YK:n roolia maailmanpolitiikassa on vahvistettava. YK:n tavoitteiden on oltava myös Suomen tavoitteita. YK:lle on saatava parlamentti. Tavoittelemme yhtä ihmiskuntaa vrt. green cross.Kansallisvaltiot on hylättävä.

Maahanmuutto: Pakolaiskiintiötä on nostettava sekä myönnettävä humanitäärisiä viisumeja. Monikulttuurisuutta on hyvästä. Vihreä liike syleilee ohjelmansa mukaan koko maailmaa.

Rajat on avattava kaikille vähitellen.

Perhe: Suosii kaikkia perhemuotoja erityisesti samaa sukupuolta olevien. Olemme feministejä, toteaa heidän julistuksensa. Tasa-arvo kaikille sukupuolille myös transihmisille.

Huumeet: Kannabiksen kasvatus, käyttö ja hallussapidonrangaistavuus on poistettava.

Julkisen vallan on edistettävä ihmisten onnellisuutta ja mielihyvää. Hedonismia.

Eläimet: Eläinten oikeuksia pitää valvoa. Niiden arvo on lähes yhtä suuri kuin ihmisten.

Verotus: Vihreä liike haluaa, että veroprogressio on riittävän korkea. Lisäksi se haluaa korottaa perintöveroa ainakin suurien perintöjen osalta.

Eutanasia ja abortti: Haluaa suosia abortteja ja syntyvyyden säännöstelyä. Aborttioikeus kuuluu kaikille. Ei kannusta synnyttämiseen, koska se on ilmastomuutoksen kannalta huonoa. Hyvä kuolema kuuluu kaikille jopa avustettuna.

Evoluutio: Vihreä liike on evoluution kannalla. Kaikki on sattumalta syntynyt. Ihmisen esi-isät ovat apinoita. Uskoo maailmankaikkeudesta löytyvän muita maapalloja ja elämää.

Kirkko: Haluaa erottaa kirkon kokonaan valtiosta. Kaikki lakisääteiset tehtävät valtiolle ja kunnille. Kirkon veronkanto-oikeus on poistettava. Samoin on poistettava sen oikeus yhteisöverotuottoihin.

Maailmankatsomukset ovat tasa-arvoisia. Luonnonkansojen alkuperäisiä uskomuksia on kunnioitettava. Ilmeisesti pelkkä katsomusopetus riittää vihreille.

Aatteellinen perustaa on löydettävissä Teosofiasta ja Steinerilaisuusta.

Punavihreä ekososialismi on kuin vesimelooni, ulkoa vihreä ja sisältä punainen.


Teosofia

Teosofia on oppi (v. 1875), joka pyrkii muinaiseen viisauteen- ”kaikenkattava totuuksien synteesi”. Se uskoo jälleensyntymiseen ja karman lakiin.

Se ei usko persoonalliseen Jumalaan eikä syntien sovittamiseen. Siten se kieltää Jeesuksen Kristuksen olevan maailman Vapahtaja ja Lunastaja.

Antroposofia

Rudolf Steiner perusti (v. 1913) antroposofian eli viisauden ihmisestä. Steinerin mukaan ihminen syntyy kaksi kertaa, mieheksi ja naiseksi. Ihminen on kuolematon. Ihminen pystyy kehittämään itseään ja palaamaan jumalien joukkoon. Ristille Steiner ei antanut selitystä. Steinerin mukaan Kristus ei noussut ylös haudasta, vaan hajosi atomeiksi. Ilman Steiner-pedagogiikkaa kukaan ei tietäisi mitään Steinerista.

Steiner-kouluja on useita satoja, joista Suomessakin 15 kpl. Steiner-koulujen johto väittää yleensä, että kyseessä on puhdas metodikoulu, jossa lapsi kehittyy luovaksi ihmiseksi.

Luterilainen kirkko on todennut (Kirkko 2000-koulu 1999): ”Etenkin Steiner-koulu on kirkon kannalta ongelmallinen. Väitöskirjatasolla (Patrick Scheinin) on osoitettu, steinerilaisuuden pohjana oleva antroposofia lyö leimansa koulun elämään, vaikka steinerilaisuutta sen kannattajat markkinoivat vain lasten luovuutta tukevana pedagogisena järjestelmänä. Ev.lut. Uskonnonopettaja joutuu taspainoilemaan tunnustuksellisen opetuksen ja antroposofian hyväksymisen välillä.”

Paavo Hiltunen: Mitä Rudolf Steiner todella opetti. Tutustu tähän, jos aihe kiinnostaa.

kEnter your text here...