Rock-musiikki

​Sana rock on tullut Amerikasta. Se merkitsee sitä, kun poika ja tyttö ovat autossa ja tekevät sitä siellä yhdessä.

Tuo musiikin rytmi on otettu siis siitä. Voin sanoa, ettei mikään rock-musiikki ole Herran mieleistä. Toki kristityt nuoret sitä kuuntelevat. Taivaassa ei todellakaan soi rock-musiikki. Toki siellä on myös rumpuja yms. soittimia.

Rock-musiikkia on monenlaista - myös kaunista. On kuitenkin hyvä pysähtyä miettimään - onko kyse jostain lumouksesta tai joukkohysteriasta. Jumalan musiikki vie meidät Hänen läsnäoloonsa, jossa palvomme Karitsaa ja ylistämme Herraa näin taivaassa tapahtuu juuri tälläkin hetkellä.

Aiemmin saatananpalvojat ujuttivat levyihinsä piiloviestejä, joita saattoi kuulla kun levyä soitettiin takaperin. Nykyään ei enää salailla ketä palvellaan. Erityisen vaarallisia ovat heavymetal-rock, blackmetalr-rock, doom-rock sekä deathmetal-rock ym. Voit jo levyä kuullessasi erottaa sen hengen, joka siinä vaikuttaa.

Myös monet musiikkivideot ovat todella pimeitä. Ei ihme, että USA:ssa monet nuoret ovat riistäneet henkensä, kun ovat kuunnelleet päivittäin pakkomielteisesti näitä levyjä. Kannattaa käydä katsomassa lapsesi levyjä - jo kannesta voi päätellä onko kyseessä satanismi tms. musiikki, jossa ihannoidaan väkivaltaa, itsemurhaa, sadismia, viiltelyä, lävistelyä, perverssiä seksiä, ihannoidaan seksiä tai lasten ja naisten hyväksikäyttöä ja saatananpalvontaa.

Lähde: Pat Pulling Noidankehässä (kirja alkaa olla auttamattoman vanha, mutta toimii edelleen).