Abortit

Suomessa on tehty vuoden 1970 jälkeen yli 420 000 aborttia. Tämä on alkanut näkyä jo maamme väestönkasvussa. Ennen aborttilakia lääkäreiden enemmistö ja Suomen gynekologiyhdistys vastustivat aborttia. Tosiasiassa lääkärit kärsivät aborttilaista. Hyvin monet naiset kokevat vuosien kuluttua hyvin raskaana tehdyn abortin jopa 10-15 vuoden kuluttua. Kyseessä on psyykkiset häiriöt ja syvät masennustilat. Itseasiassa itsemurhariski kolminkertaistuu abortin jälkeen. Suomen lääkäriliitonpuheenjohtaja Kari Myllymäki toteaa 19.9.1998 Helsingin Sanomissa: "Suomessa abortit saa käytännössä jokainen sitä haluava." Ns. "lausunnot" ovat vuosikausia olleet pelkkää silmänlumetta.  Suomen Laki sikiön lähdetyksen kieltämisestä on siis täysin ulkokultainen (Rikoslain 22. luvun 5 ja 6 §).

Jumalan sana kieltää abortit. Vanhassa testamentissa lapsia uhrattiin Molokille. Tämä on kauhistus Jumalalle. Vain lääketieteellinen syy, insesti- tai raiskausraskaus voivat olla hyväksyttäviä syitä abortille. Onhan paljon lapsettomia pareja, jotka ottaisivat näitä lapsia. Kuitenkin ajassamme vaikuttaa antikristillinen vaikutus, joka on valmis hyväksymään alkiotutkimukset, sikiöiden hyötykäytön, geenien manipuloinnin, kloonauksen, vammaisten lasten surmaamisen ja eutanasian. Lähde: Antakaa minun elää, Bernard Nathanson.
Jos olet tehnyt abortin, tulee sinun todella katua ja pyytää sitä anteeksi Herralta. Jos tunnustat, niin Jumala armahtaa sinua. 1. Joh. 1:7, 9. Voit myös puhua asiasta luotettavan sielunhoitajan tai papin kanssa.