Vapautuminen

Saksalaisen tutkijan Kurt Kochin mukaan vaihtoehtohoidoissa olleiden "paraneminen" ei ole ollut pysyvää. Tutkittaessa 200 henkilöä neljän vuoden kuluttua, olivat kaikki sairastuneet uudelleen joko fyysisesti tai johonkin mielenalueen sairauteen (Marjut Vironhovi).

Mikäli olet kokenut mm. unihäiriöitä, selittämätöntä väsymystä tai masennusta, ahdistusta ja pelkotiloja tai itsetuhoajatuksia, saattaa näiden syynä olla yksikin käyntisi okkultistin luona tai vaihtoehtoisessa hoidossa, joka on avannut sielun portin, jota kautta sielunvihollinen syöttää näitä tuntemuksia ja kielteisiä ajatuksia.

Jos olet ollut yhteydessä edellä kuvattujen uuden aikakauden liikkeen hoitojen tai muun okkultistisen toiminnan kanssa ja haluat vapautua niistä, sinun tulee ottaa yhteys uskovaan henkilöön, joka antaa sinulle synninpäästön tässä asiassa. Voit mennä myös rukouksen ja sanan tilaisuuksiin, joissa on kokeneita sielunhoitajia.      

Rukous, joka pitäisi rukoilla on: "Rakas Taivaallinen Isä, tunnustan syntini ja erityisesti .................. (hoitomuoto, ennustajalla käynti tms.), kadun näitä syntejä ja tahdon sanoutua irti kaikesta okkultismista (ja ennustuksista) ja Uuden aikakauden liikkeestä. Pyydän, että Jeesuksen tähden annat anteeksi ja vapautat minut tästä ............................. ja suljet kaikki sielunportit.

Sielunhoitaja: Jeesuksen nimen ja sovintoveren tähden julistan sinun syntisi ........................ osalta anteeksiannetuksi. Saat uskoa sen omassatunnossasi juuri nyt.